OM OSS

TRADITION + INNOVATION + MILJÖ

TRADITION

Mitt i det halländska skogslandskapet på gränsen till Småland hittar du Kinnareds Well, ett företag byggt med genuin småföretagaranda och traditioner sedan tidigt 1950-tal.

Verksamheten har sedan start byggt på kvalitet, flexiblitet och kundanpassning, vilket gjort Kinnareds Well till Skandinaviens ledande tillverkare av enkelwell i korta serier och kundanpassade lösningar.

INNOVATION

Vi brinner för att ständigt utveckla oss i nära samarbete med våra kunder och deras behov. Tillsammans hittar vi lösningar på problem och utmaningar som skapar större nytta avseende funktion, kvalitet och effektivitet.

MILJÖ

Vår wellpapp tillverkas av papper och miljövänlig majsstärkelse. Återvinn våra produkter som en del i det korta kretsloppet.

Även om alla förpackningar och transporter har en negativ inverkan på klimatet så försöker vi att bidra med återvinningsbara alternativ

Våra löften till er

Kinnareds Well har under lång tid producerat och levererat produkter med enkelwell som bas. Fokus har alltid varit att förse marknaden med prisvärda produkter av högsta kvalitet och leveranssäkerhet. Oavsett om det handlar om standardsortiment, specialanpassade lösningar, stora volymer eller små serier så ska Kinnareds Well vara det självklara valet.

Vi lovar att alltid göra vårt yttersta för att leverera rätt produkter i rätt tid till dig.

Vår ambition är att jobba nära dig som kund eller användare för att ständigt utveckla vårt sortiment och kunna möta flera emballerings- och förpackningsbehov. Vår hunger att alltid bli lite bättre och vår nyfikenhet att ständigt lära oss lite mer är våra enkla grundbultar till marknadsnära innovation.

Vi lovar att alltid sträva efter att hitta nya lösningar och produkter i nära samspel med dig.

Vår wellpapp tillverkas huvudsakligen av returpapper och lim baserat på miljövänlig majsstärkelse. Även om alla förpackningar och transporter har en negativ inverkan på klimatet bidrar vi med återvinningsbara alternativ som ingår i det korta kretsloppet.

Vi lovar att aktivt jobba för att förpackningskedjan ska bli renare och mer hållbar.

Vi ser fram emot en spännande framtid och hoppas att du vill vara en del av denna!

Peter Syrén, VD
Kinnareds well

SKAPA

KONTAKT

Vill du veta mer om Kinnared’s well?
Fyll i vårt formulär via knappen nedan.

Är ni återförsäljare eller leverantör?
Logga in eller läs mer om hur du blir återförsäljare.