FUNKTIONER

VI SKYDDAR KUNDENS PRODUKTER

Det är många som uppskattar och utnyttjar enkelwellens skyddande egenskaper. Starkt, lättarbetat och formbart ger den ett effektivt och stötupptagande skydd åt ömtåligt gods. Och är dessutom återvinningsbart när den fyllt sin funktion.

UTFYLLA

Även om enkelwellen har mer att erbjuda än att bara vara utfyllnad, så har vi god erfarenhet av lyckade lösningar och hjälper dig gärna med ditt konkreta behov. Finns inte lösningen idag så skapar vi den tillsammans med dig.


FÖRPACKA

Kan enkelwellen hjälpa dig att optimera din förpackning? Materialet lämpar sig väl både för e-handel och andra försändelser. Ett miljövänligt alternativ och en oslagbar kombination av ekonomi och styrka i förhållande till vikt.


FIXERA

Har du inte testat att använda våra welldynor som stötdämpning eller fixering, så är det dags nu! Fungerar utmärkt som distans, stöd eller hörnskydd. Vi skapar ständigt nya kundunika lösningar för alla typer av behov och branscher.


OMSLÅ

Vill du använda ett miljövänligt material för att exponera din logotyp eller ditt säljbudskap? Enkelwell med tryck och i olika kulörer är perfekt för just detta. Låt oss hjälpa dig med förslag och ideér.


EXPONERA

Du har nog ofta sprungit på vår enkelwell i din dagligvarubutik utan att tänka på det! Pallsvep med tryck skapar ett attraktivt blickfång och är ett omtyckt sätt att kommunicera! Materialets följsamhet ger flexibilitet och går att få i en lång rad olika färger


ISOLERA

Letar du efter skyddande förpackning med en isolerande effekt, så kan enkelwell vara den smidiga och kostnadseffektiva lösning du söker. Vi hjälper dig gärna att hitta en effektiv lösning som passar just dig och dina produkter.


DÄMPA

Behöver du skydda ditt gods från slag och stötar. Våra måttanpassade welldynor erbjuder en extremt bra dämpning till en låg kostnad. Dessutom går de snabbt och enkelt att återvinna!


STÖTTA

Behöver du stötta upp eller förhöja ditt gods? Våra welldynor är en optimal och lågviktig bärare av tunga laster och skrymmande gods. Smart helt enkelt!